Som reklameutformer er jeg blant annet premiert med gull, sølv og diplomer for reklame, radioreklame, direct marketing i Årets Utvalgte, Golden Carrier Pigeon i EDMA og Ecco Awards.


Foruten å ha vært grunder og medgrunder i en rekke bedrifter innen reklamebransjen, var jeg allerede fra midten av 80-tallet (før det ble lovlig med reklame på radio og tv) engasjert i nær-TV, nærradio, lydstudio, forlagsvirksomhet og produksjonsselskap for reklamefilm.


I 1995 var byrået jeg arbeidet i, et av de første reklamebyråene – om ikke det første – som solgte hjemmesider på wordwideweb.

Jeg var byråleder, innholdsprodusent og deltok som «programmerer».


I 1988 var jeg primus motor i etableringen av det som i dag er Kreativ Høyskole i Bergen. Jeg arbeidet som foreleser på kveldstid og ett år underviste jeg i alle fagene.


Reklame og markedsføring er ikke bare en jobb, det er en hobby som svirrer i hodet hele tiden.

En annen av hobbyene mine er astrologi. Blant mine aktiviteter her, er boken «Du og planetene» som ble solgt i et opplag på 9.500, og utvikling av et astrologisk dataprogram.


Jeg har også laget spillereglene og designet på fire brettspill som i Skandinavia er solgt i opplag på mer enn 500.000.


                                RødeKorsspillet

                                    • Fare på Ferde

                                Forsikringsspillet

                                    • Verdier på Spill

                                Bankspillet

                                    • Økonomilotto

                                Avisspillet

                                    • VG SpilletHva kan jeg gjøre for deg?

 

Jeg kan hjelpe deg med det meste innen tradisjonell reklame, strategi og konseptutvikling.

De siste årene har mer enn halvparten av arbeidet vært for oppdragsgivere som ønsker å utvikle/utvide forretningen sin i sosiale og digitale medier. Men jeg arbeider også innen tradisjonell reklame. Har lang erfaring som ghostwriter av foredrag og artikler, sparringspartner på innhold og planlegging/gjennomføring av «kick off».

 

Hvilke kunder har dratt fordel av tjenestene mine?

 

Jeg har arbeidet med flere av Norges største bedrifter og faktisk også en av verden største merkevareleverandører innen drikke. Innen bank, kort, forsikring og finansnæringen, har jeg arbeidet med DnB, Nevi som ble til DnB Finans, Nordea, Sparebanken Vest, Sparebank1 gruppen, Terra Gruppen, Skillingsbanken, Handelsbanken, Blodbanken, Sparebankforeningen, Sparebank kort, Multikort, EnterCard, Diners Club, MasterCard, Visa, Vesta Gruppen som i dag heter Tryg, Hafnia i Danmark, Fenja i Finland og Scandia i Sverige.


Eiendomsmeglerbransjen; DnB Eiendomsmegling, Postbanken Eiendomsmegling, K-bank eiendom, Notar i Norge, Danmark, Sverige, Italia, Spania og Tyrkia, Garanti, Eiendomsmegler Vest, Kaland og Partners, samt Privatmegleren.


Avisbransjen; Morgenavisen, Bergensavisen, Bergens Tidende, Dagbladet Trømsø, VG, Bergenssamkjøringen og Høyresamkjøringen.


Tekstil og bekledning; Kløverhuset og Sundt varehus i Bergen, Trondheim og på Svalbard.

Bik Bok. Sverre W Monsen, Kløverhuset Leveranse, Sunde konfeksjon. Prima Tekstil, Reflex, Coca Cola Clothing, Coca Cola promotion i Europa og Atlanta.


Revisjon, Regnskap og Formuesforvaltning; Price Waterhouse Coopers, Accon, Inkassopartner

Møbler; KIM, Ekornes, Bahus, Blindheim møbelfabrikk, Europamøbler.

Matvarer, Grossister og kjeder; Univest, Fokus, OK, Nye Fosse, Prima mat, Lido, Saga


Hotell; De historiske hotell

Bevertning; Wesselstuen, Dickens, Holbergstuen, Lido kafedrift, Nøsteboden


Offshore; Statoil, KTV

Annet; Norsk Saltcompagni / Rieber salt. GC Rieber, Rieber sko, Skinn Shop, SkoFunn, Håland Sko, City Sko


Styrerepresentasjon; Det Glade Bergen, Holbergklubben, Kløver Sundt Varehus, Sundt Over Seas, Sundt Svalbard, Prima Tekstil, Prima Mat, Lido Kafedrift, Reflex, Accon Regnskap, RTV, P3 Radio, Scoop gruppen, Artic Delight, Lemon Products, ABC Nett, BBE Reklamebyrå og

Planet Earth, Pil Media